Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ 2023-24 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

  • Πηγή: https://blogs.sch.gr/dimperach/2024/06/14/giorti-lixis-kai-apofoitisis-tis-st-taxis-2023-24-toy-dimotikoy-scholeioy-perachoras/

Μέσα σε μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024 η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2023-24 και της αποφοίτησης της Στ΄ τάξης με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας. Στη συγκινητική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, οι μαθητές της Στ΄ αποχαιρέτησαν το Δημοτικό Σχολείο και άνοιξαν τα φτερά τους για νέους προορισμούς, νέα ταξίδια, νέα όνειρα.
Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά τους και οι μαθητές των άλλων τάξεων, γονείς κι εκπαιδευτικοί έδωσαν τις καλύτερες ευχές για την εκπλήρωση των στόχων τους.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δράσεις του σχολείου πλαισιωμένες από χορευτικά, τραγούδια, απαγγελίες και θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές όλων των τάξεων.
Τον συντονισμό της γιορτής επιμελήθηκαν η Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας κ. Βουδούρη Αγγελική, η εκπαιδευτικός της Α΄ & Β΄ Τάξης κ. Καλαθά Βασιλική, η εκπαιδευτικός της Γ΄ και Δ΄ Τάξης κ. Δεβούρου Αθηνά και ο εκπαιδευτικός της Ε΄ και Στ΄ Τάξης κ. Πιθαμούδης Γεώργιος.


Κατά τη διάρκεια της γιορτής η Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας κ. Βουδούρη Αγγελική απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δ.Σ. της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Λουτρακίου-Περαχώρας (ΜΟ.Λ.Π.) και στον εκπρόσωπό του, κ. Νίκο Λέκκα, για την γενναιόδωρη χορηγία τους με στόχο την ανακαίνιση και αναβάθμιση της Σχολικής Βιβλιοθήκης.


Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Διοίκησης και Τουρισμού κ. Σακελλαρίου Τάσο και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας, κ. Παππά Χρυσούλα, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραπανάγο Ιωάννη, τη Διαχειρίστρια του Λαογραφικού Μουσείου Περαχώρας κ. Γεωργίου Μαρίκα και την Πρόεδρο του Προοδευτικού Εκπολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Περαχώρας κ. Κολλιάκου Αθανασία.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Αλεξανδρή και το studio Φώτο Τέχνη για την ευγενική χορηγία των αναμνηστικών της ΣΤ΄, την Κάβα Παπαδημητρίου για τη διάθεση των νερών, τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τη διάθεση των χώρων του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας και φυσικά όλους τους γονείς και τους αγαπημένους μας μαθητές και μαθήτριες για την υπέροχη, γεμάτη δράσεις χρονιά και ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!