Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ....

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                        11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Όλα στον αυτόματο….

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της αναλγησίας, της ολιγωρίας και της επίρριψης ευθυνών ‘’στην εξέδρα ΄΄εκ μέρους της δημοτικής αρχής του κ. Γιώργου Γκιώνη.
‘’Φταίει΄’ η Περιφέρεια, ‘’φταίνε’’ τα υπουργεία που επί 20ετίας σχεδόν η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της και να προχωρήσει στην υλοποίηση έργων μείζονος σημασίας για τον πολίτη, την ασφάλειά του και την ίδια του τη ζωή.
Ο κ. Γκιώνης στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, είπε πως από το 2007 ‘’παλεύει’’ για το δρόμο Σχίνου-Αλεποχωρίου. Έχουμε 2024!! Αν αυτή η δήλωση περιποιεί τιμή για το δήμαρχο της πόλης που διοικεί τόσα χρόνια, εμείς σιωπούμε. Αν αυτή η φράση δεν αποδεικνύει το απόλυτο τίποτα των έργων του κ. Γκιώνη, εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε….
Είπε επίσης ο κ. Γκιώνης ότι από το 2019 η γέφυρα της Ισθμίας είναι ανενεργή. Αν περιποιεί τιμή και αυτή η δήλωση εμείς πάλι θα σιωπήσουμε.
Δεν είναι ώρα όμως καταλογισμού ευθυνών. Είναι ώρα εξεύρεσης λύσης σε κλίμα συνεργασίας για το όφελος του κάθε δημότη μας. Αυτό προτείναμε στη δημοτική αρχή και αυτό επιθυμούμε!
Προτείνουμε για την διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής μας μετά το ατύχημα στον Ισθμό:
Αυτή είναι η λύση ανάγκης για το Καλαμάκι με βάση το σχεδιάγραμμα από το GOOGLE (πριν τα διόδια έξοδος από την εθνική οδό μέσω παραδρόμου και είσοδος από την οδό παραπλεύρως της Εθνικής…)
Αλήθεια αγαπητοί συνδημότες, οι κ.κ. Πέρρας, Πρωτονοτάριος, Δήμου, Γκεζερλής και Γκιόκας τι έχουν να πουν για το Καλαμάκι και τα Ίσθμια που αποτελούν την εκλογική τους κοινότητα; Τι έχουν κάνει προς όφελος των συμπολιτών μας; Η Δύναμη Δημιουργίας παραβρέθηκε χθες στο Καλαμάκι και έγινε αυτήκοη μάρτυρας της οργής των κατοίκων.
Ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι κακό, αλλά προέχει η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, λύσεις προτείνουμε στη δημοτική αρχή για το καλό όλων μας, αλλά δυστυχώς πέφτουμε πάλι σε …τοίχο!
Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει πρόσβαση ασθενοφόρου και πυροσβεστικού οχήματος από σύντομη διαδρομή. Αυτό είναι έργο της δημοτικής αρχής Γκιώνη και των ‘’Ισθμιαρχών’’ του κ.κ. Πέρρα, Πρωτονοτάριου, Δήμου, Γκεζερλή και Γκιόκα.
Ξέχασαν μέσα στον πανικό τους να ενημερώσουν για θέματα πολιτικής προστασίας. Αλήθεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Κανάκης που είναι; Αργά χθες το απόγευμα διαβάσαμε την ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων λόγω καύσωνα όταν το διαδίκτυο βοούσε από ανακοινώσεις δήμων για το θέμα αυτό. Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για τις κλιματιζόμενες αίθουσες του δήμου που διατίθενται για τις ευπαθείς ομάδες. Αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε πρώτοι Δελτίο Τύπου ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, και το θυμήθηκαν! ω! του θαύματος.
Η πολιτική προστασία στο δήμο μας κοιμάται…Καμία ανακοίνωση για επικινδυνότητα εκδήλωσης φωτιάς…. Ούτε τα αυτονόητα δε γίνονται πια.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Αρχηγός παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου