- Πηγή: https://www.atnews.one/
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Isla Brown Corinthia Resort & Spa πραγματοποιήθηκε event του Γαστρονομικού Φεστιβάλ "Taste of Loutraki" . Συγκεκριμένα απο τις 17:30 με 18:15 έγινε η παρουσίαση του Project. Στις 18:30 με 19:15 παρουσία γευσιγνωσίας και ιδιοτήτων του νερού Λουτρακίου από τον μοναδικό Πιστοποιημένο Σομελιέ Νερού, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ.
Στην συνέχεια στον Κήπο του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος ακολούθησε απο 19:30 με 21:00 το LIVE COOKING- παρασκευές παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών, με χρήση χαρακτηριστικών τοπικών προϊόντων της Κορινθιακής γης, σε ζωντανή παρασκευή και εκτέλεση από σεφ εγνωσμένης αξίας:
Π. Διαμαντόπουλος από το εστιατόριο ΠΙΠΕΡΙ
Κ. Σακκούλης από το εστιατόριο ΡΙΓΑΝΙ
Π. Συνοδινός από το εστιατόριο ΠΕΡΛΑ του ξενοδοχείου ΠΕΥΚΑΚΙ
Τ. Μακαρώνας από τα εστιατόρια ΒΑΡΚΑΛΑΣ/ΕΛΑΙΩΝΑΣ
Ε. Νικολαράκος από το ξενοδοχείο ISLA BROWN CORINTHIA
Το event ολοκληρώθηκε με τον Bartender, Ν. Λάλος από το Αnassa.The bar, που ετοίμασε και πρόσφερε Cocktail.