Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!

  • Πηγή: https://enloutrakio.gr/
Η παροιμία του σοφού λαού μας, που επιλέξαμε ως τίτλο της παρούσας δημοσίευσης, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του εκλεκτού συμπολίτη μας Γιάννη Καραπανάγου, ο οποίος, αγαπητός από όλη σχεδόν την κοινωνία, χάριν και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς του, ως γνωστόν, κατέρχεται στην κονίστρα της πολιτικής, ως συνοδοιπόρος του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού!
Το πολιτικό ανάστημα του Γιάννη Καραπανάγου, αποτυπώνεται όχι μόνο στην μέχρι τώρα πολιτική του διαδρομή, αλλά και στο βαρύ βιογραφικό του , που πραγματικά προκαλεί ίλιγγο, στους εκφραστές της πολιτικής παρακμής!

Πιο συγκεκριμένα το βιογραφικό του ανέφερε τα εξής:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Περαχώρα Κορινθίας, όπου και κατοικώ. Οι αείμνηστοι γονείς μου, Βασίλειος και Πηνελόπη Καραπανάγου, κατάγονταν από την Αρκαδία. Πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας – αποστρατεύθηκα με τον βαθμό του Υποστρατήγου – της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Γνώστης θεμάτων κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, management, marketing, διαχείρισης κρίσεων και δημοσιογραφίας.

✓Υπηρέτησα, μεταξύ άλλων, στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του τέως Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Προϊστάμενος του Γραφείου της Europol και Διευθυντής του Γραφείου της Interpol Ελλάδος, Σύμβουλος Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Αλβανίας και Υπουργείου Ασφαλείας Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Πρόεδρος της Ομάδας Αστυνομικών Εμπειρογνωμόνων Κρατών – μελών της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

*Έχω διατελέσει Καθηγητής Αστυνομικών Σχολών, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών, στην οποία συμμετέχουν 40 χώρες, Διευθυντής Ασφαλείας του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος “ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ” Βουλιαγμένης Αττικής, μέλος σε Οργανωτικές Επιτροπές Παγκοσμίων, Πανευρωπαϊκών και Βαλκανικών Συνεδρίων Αστυνομικού και Αθλητικού ενδιαφέροντος στη Χώρα μας και έχω συμμετάσχει, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αντίστοιχα στο εξωτερικό.

√Υπήρξα εθελοντής του Κινήματος των Special Olympics Hellas και έχω τιμηθεί για την προσφορά μου, με γραπτό έπαινο, από την αείμνηστη ιδρύτρια Eunice Mary Kennedy-Schriver, αδελφή του αείμνηστου Προέδρου της Αμερικής John F. Kennedy.

✓Είμαι ιδρυτικό μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, προπονητής Χιονοδρομίας σε αθλήματα καταβάσεων, ενώ υπήρξα αθλητής Πετοσφαίρισης (βόλεϊ) και Χιονοδρομίας.

•Επίσης, είμαι ενεργό μέλος διαφόρων Φορέων και Συλλόγων, Ιδρυτικό – Επιστημονικό μέλος του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης “P.A.D.A.”, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης – Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

✓Με τον Πολίτη Μπροστά, η Κορινθία Μπροστά, η Πελοπόννησος Μπροστά…

* ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας
Με τον Δημήτρης Πτωχός – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου