Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΩΧΟΣ: ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ǀ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ!

 

«Θέλουμε να εντάξουμε τις τουριστικές υπηρεσίες κάτω από μία ενιαία ομπρέλα, η οποία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τη φωνή όλων μας, ώστε το σύνολο της Πελοποννήσου να προβάλλεται με πιο ενοποιημένο τρόπο» δήλωσε από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός
Την Περαχώρα, το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πελοπόννησος Μπροστά» παρέστη το πρωί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και αργότερα επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής τονίζοντας την ανάγκη για να αναδείξουμε το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία έως τα παλαιότερα και πιο σύγχρονα μουσεία και τους άλλους πολιτιστικούς χώρους.
Στην συνέχεια, στο Λουτράκι συνομίλησε με τους πολίτες και αργότερα επισκέφτηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου όπου έδωσε έμφαση στην ενίσχυση των τοπικών πρωτοβουλιών μέσα από την ένταξή τους σε μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας της Πελοποννήσου ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα σε αυτές τις πρωτοβουλίες
«Θέλουμε να εντάξουμε όλες τις τουριστικές υπηρεσίες κάτω από μία ενιαία ομπρέλα η οποία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τη φωνή όλων μας, ώστε το σύνολο της Πελοποννήσου να προβάλλεται με πιο ενοποιημένο τρόπο. Είμαστε αποφασισμένοι και έχουμε το σχέδιο να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στον τομέα του τουρισμού».
Τέλος επισκέφτηκε την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Εκεί είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, ενώ βρέθηκε και στο ΚΑΠΗ της περιοχής. Εκεί είχε την δυνατότητα να αναφερθεί σε έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του την κοινωνική αλληλεγγύη και ειδικότερα στο πρόγραμμα «Μένω στο σπίτι μου», που αφορά την κατ΄οίκον φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων με στόχο της στήριξη της λειτουργικότητας του και της φροντίδας τους στο χώρο τους.
Κατά την διάρκεια της σημερινής περιοδείας ο Δημήτρης Πτωχός είχε στο πλευρό του τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα, τη Βουλευτή Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη, το Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, το Βουλευτή Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδη, το Βουλευτή του Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννη Καλλιάνο και τη Βουλευτή του Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα.