Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΤΩΧΟΣ!

Στο Δήμο Ερμιόνης περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος μπροστά» επισκέφτηκε κατά σειρά την Κοιλάδα, το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη. Ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με τους κατοίκους και εκπροσώπους των τοπικών φορέων για τις πάγιες ανάγκες και τις προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής. Κατά την παραμονή του στην Κοιλάδα, ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε και το ναυπηγείο της περιοχής.
Τέλος, στο Κρανίδι, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας και συνομίλησε με το προσωπικό του, καταγράφοντας όσα χρειάζονται προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:
«Ο Δήμος Ερμιονίδας αποτελεί μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς. Οι άνθρωποι εδώ από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν και μας άνοιξαν την καρδιά τους. Μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τα όνειρά τους να ζήσουν και να πετύχουν εδώ, στον τόπο τους. Και όλοι εμείς διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο: για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα τους και να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά».