Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

 

Αγαπητές Συνδημότισσες,

Αγαπητοί Συνδημότες,

Στο τέλος μιας πολλαπλά δοκιμαζόμενης κι επιβαρυμένης χρονιάς, με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα και πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης για τον καθένα μας, οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποτελούν το εφαλτήριο για ψυχική ανάταση, εσωτερική ανασκόπηση, αλλά και ανασύσταση των δυνάμεών μας.
Η Γέννηση του Θεανθρώπου, στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της σωτηρίας, της αλληλεγγύης, της προσφοράς, της ελπίδας και της πίστης, απευθείας στις καρδιές των ανθρώπων. Ένα μήνυμα που προβάλει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, με γνώμονα τις παρούσες δυσμενείς συγκυρίες που διανύει η ανθρωπότητα.
Το συναίσθημα της ανθρωπιάς πρέπει να μας εκφράζει και να μας διακατέχει όλους, ιδιαίτερα για άτομα που μας έχουν περισσότερο ανάγκη, όχι μόνον τις Άγιες αυτές ημέρες, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελο.
Το Νέο Έτος να είναι χαρούμενο, πλημμυρισμένο από δημιουργικό φως, ελπιδοφόρο και χαρμόσυνο και να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας περιόδου, μετατρέποντας την αποστασιοποίηση σε ενδιαφέρον και συμμετοχή, καθώς και το ατομικό όφελος σε συνολικό, για να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Χρόνια Πολλά!

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
"αλλάzουμε ΜΑΖΙ" και Δημοτικός Σύμβουλος